Search found 12 matches

by gibster329
Sun Jun 19, 2016 7:55 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Movie artwork disappeared and can't update
Replies: 5
Views: 21614

Re: Movie artwork disappeared and can't update

It would be good to see the resolution to problems posted at the end of the topic. I have this same issue and will be e-mailing support to find out how to solve the problem. Might have saved having to do that if the answers had been posted in the forum.

Cheers

gib
by gibster329
Sun Jul 05, 2015 5:56 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Importing from iTunes 64 bit link not working
Replies: 2
Views: 7898

Re: Importing from iTunes 64 bit link not working

bizmodeller wrote:it's working ok for me - can you pls try again?
Works now, wasn't working the other day :)

Thanks

gib
by gibster329
Tue Jun 30, 2015 12:30 pm
Forum: Questions or Issues
Topic: Duplicates in Music Folder
Replies: 0
Views: 7149

Duplicates in Music Folder

Hi. Just trying to get iHomeServer running correctly on Win7 64 bit and WHS2011. Got sync finally working but in addition to the problem with importing of videos I'm now seeing duplicates and even triplicates of songs now in the music folder. Any way short of removing each individual duplicated song...
by gibster329
Tue Jun 30, 2015 8:10 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Importing from iTunes 64 bit link not working
Replies: 2
Views: 7898

Importing from iTunes 64 bit link not working

Hi. Trying to get to the page linked from your site regarding issues with iTunes 64 bit importing. I'm having issues syncing all TV and Movie episodes between iHomeServer on Win7 and WHS2011. Got sync to finally work, but now just can't get the videos to import. Remembered about an issue mentioned w...
by gibster329
Tue Jun 30, 2015 12:49 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Can't see remote iHomeServer for Library Synching
Replies: 4
Views: 10363

Re: Can't see remote iHomeServer for Library Synching

Please can you first try updating to iHomeServer 3.1.80.0 which is available at the bottom of our iHomeServer download page here http://www.bizmodeller.com/ihomeserver/ihomeserver-download.aspx. It's available under the pre-release/beta section and the release resolves some bugs with library synchr...
by gibster329
Sun Jun 28, 2015 7:36 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Can't see remote iHomeServer for Library Synching
Replies: 4
Views: 10363

Re: Can't see remote iHomeServer for Library Synching

I've got 3.1.58.0 installed on my Windows 7 desktop and my WHS 2011 Server. Windows 7 configured to run in desktop mode, WHS instance running as a service. They are both on the same subnet, and from iTunes, each can see the other's shared library. I'd like to enable library synching and remote mana...
by gibster329
Sun Sep 21, 2014 10:32 pm
Forum: Questions or Issues
Topic: Upgraded from v2.x to v3.x
Replies: 7
Views: 10445

Re: Upgraded from v2.x to v3.x

ok thanks for the update - let me know how you get on. When you did the upgrade from v2 to v3, did you do it from the desktop or from the dashboard? FYI It should not be possible to upgrade from v2 to v3 without the installer first uninstalling v2. iTunes Server seems to be running fine now with th...
by gibster329
Sun Sep 14, 2014 10:20 pm
Forum: Questions or Issues
Topic: Upgraded from v2.x to v3.x
Replies: 7
Views: 10445

Re: Upgraded from v2.x to v3.x

ok thanks for the update - let me know how you get on. When you did the upgrade from v2 to v3, did you do it from the desktop or from the dashboard? FYI It should not be possible to upgrade from v2 to v3 without the installer first uninstalling v2. I did it through an RDC session on the server desk...
by gibster329
Sun Sep 14, 2014 10:14 pm
Forum: Questions or Issues
Topic: Upgraded from v2.x to v3.x
Replies: 7
Views: 10445

Re: Upgraded from v2.x to v3.x

Well, better then it was, but still have issues with the dashboard failing to respond after it's been opened for a while. At least got the iHomeServer issues sorted out. Time for an upgrade on hardware and software for the machine I think.

Cheers

gib
by gibster329
Sun Sep 14, 2014 12:16 pm
Forum: Questions or Issues
Topic: Upgraded from v2.x to v3.x
Replies: 7
Views: 10445

Re: Upgraded from v2.x to v3.x

So far so good. I'll know more in the morning if the dashboard is still responding. Seems to be speedier since removing/rebooting/reinstalling v3.1.65.0
by gibster329
Sun Sep 14, 2014 11:45 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Upgraded from v2.x to v3.x
Replies: 7
Views: 10445

Re: Upgraded from v2.x to v3.x

Hi. I'm in the middle of trying to fix another problem that might have been caused by this issue. Since doing the upgrade my dashboard would quit responding after a few minutes. I ended up rdp'ing into the server and launching the dashboard from there. I noticed that both versions of iHomeServer wer...
by gibster329
Sun Sep 14, 2014 7:58 am
Forum: Questions or Issues
Topic: Upgraded from v2.x to v3.x
Replies: 7
Views: 10445

Upgraded from v2.x to v3.x

Whenever WHS2011 with Version 3.1.65 of iHome Server installed starts up, I keep getting the message that I should upgrade from v2.x to v3.1.65.

What do I need to do to make this issue go away?

Thanks

gib